Εργ.Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών - Οξυμέτρηση Ελαιολάδου - ΕΚ ΧΑΝΙΩΝ

,
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εργ.Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών - Οξυμέτρηση Ελαιολάδου

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις > Τομέας Γεωπονίας
Την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β´ και  Γ΄ τάξης  της ειδικότητας  Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας  Τροφίμων και Διατροφής, κάνοντας  οξυμέτρηση δειγμάτων ελαιολάδου. Χρησιμοποιήθηκαν προχοΐδα, κωνική φιάλη, ογκομετρικός κύλινδρος, δείγματα ελαιολάδου, οινόπνευμα, διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου και δείκτης φαινολοφθαλεΐνη, στα πλαισια του μαθήματος Επεξεργασία Μεταποίηση Προιόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών.




Μετρητής επισκεψημότητας ιστότοπου
web counter
web counter widget

Πόσοι μας έχουν επισκεφτεί .....
hitwebcounter web counter
web counter widget
Powered by Incomedia WebsiteX5 Evolution 13
Copyright 2016-2017
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Ιστοτόπου : Μενιουδάκης Μιχάλης(ΠΕ20) - Κουτσαμπέση Τζένη(ΠΕ20)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ε.Κ Χανίων Υψηλάντου 27, 73135 - Χανιά 28210, Τηλ. 2821073228
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού